Cursus Spaans bij Praktijk Taal-Lent

Als je graag een cursus Spaanse wilt volgen, ben je bij Praktijk Taal-Lent aan het juiste adres. We bieden je de juiste begeleiding om je de mooie Spaanse taal eigen te kunnen maken op een eenvoudige en duidelijke manier. Zo kun jij je in het dagelijkse leven én tijdens je vakantie prima verstaanbaar maken. Spaans is een prachtige taal die steeds meer verweven raakt in onze huidige maatschappij.

Het is dan ook niet voor niets dat scholen steeds vaker de keuze maken om de Spaanse taal aan het vakkenpakket toe te voegen. Toch beheersen maar weinig mensen de kunst van deze taal. Vaak blijft de kennis beperkt tot een aantal woorden die voorzichtig geïntegreerd zijn in onze samenleving. De behoefte om de Spaanse taal eigen te maken bestaat zeker onder jongeren.

Temeer omdat liedjes steeds vaker in het Spaans worden gezongen én omdat Spanje een geliefde vakantiebestemming is onder jongeren. Als je jouw talenkennis wilt verbreden, staan de specialisten van Taal-Lent graag voor je klaar. Zo leer je niet alleen in het dagelijks leven, maar ook tijdens je vakantie communiceren in het Spaans. Met deze vaardigheden verbreed je jouw talenkennis én werk je effectief aan jouw zelfredzaamheid en onafhankelijkheid.

Cursus Spaans voor jongeren

De cursus Spaans van Praktijk Taal-Lent wordt op zowel A1 én A2 niveau gegeven. Zo heeft iedereen de mogelijkheid om Spaans te leren op haar of zijn eigen tempo en niveau. Je leert hoe je jezelf verstaanbaar kunt maken in het dagelijks leven waardoor je optimaal kunt blijven communiceren, ook als je op vakantie bent. Handig, want steeds meer jongeren kiezen voor een vakantie aan één van de Spaanse costa’s.

Een cursus Spaans volgen bij Praktijk Taal-Lent

Vaak maken we ons verstaanbaar door gebruik te maken van de Engelse taal. Helaas blijkt dit in de praktijk niet altijd even accuraat. Daarnaast beheersen veel Spanjaarden de Engelse taal niet waardoor er eenvoudig een miscommunicatie of taalbarrière kan ontstaan. Met de cursus Spaans van Praktijk Taal-Lent helpen we je daar graag bij. Naast het verzorgen van cursussen op A1 en A2 niveau, ben je bij ons ook aan het juiste adres voor examentraining Spaans.

Dit helpt je in een goede voorbereiding en ondersteuning als je examen moet doet voor het vak Spaanse taal. Met de examentraining van Taal-Lent Zo ga je vol zelfvertrouwen het naderende examen Spaans tegemoet. Neem vrijblijvend contact met ons op als je meer informatie wenst over onze cursus Spaans. Direct een afspraak maken voor een inschrijving mag natuurlijk ook.